foto

Nam-jin Kim

  • nar. 1.8.1976 (44 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eoddeon sisun
2007 Goongnyeo
Pantaseutik jasal sodong
2003 Bomnalui gomeul johahaseyo?
2002 Yeonae soseol

TV seriály

2008 Heungdeulrijima (TV seriál)
2007 Nalaoreuda (TV seriál)
그라운드 제로 (TV seriál)
신 현모양처 (TV seriál)
2005 Geunyeoga dolawatda (TV seriál)
2004 12 wolui yeoldaeya (TV seriál)
Hwangtaejaui cheotsarang (TV seriál)
2003 Cheonnyeonjiae (TV seriál)
Hoejeonmokma (TV seriál)

Dokumentární

2013 Dwitdamhwa : gamdokyi micheotseoyo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky