foto

Jin-hee Park

  • nar. 8.1.1978 (42 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Cheongpodo satang : 17 nyeon jeoneui yaksook
2010 Chingjung eomma
Pohwa sogeuro
2008 Dalkomhan geojitmal
2007 Goongnyeo
Mannameui kwangjang
2005 O lásce
Yenaesoolsa
2003 Byeol
2000 Sanchaek

TV seriály

2019 Dakteo tamjeong (TV seriál)
2018 Riteon (TV seriál)
2017 Yeolhyeoljooboo myeongtamjeong (TV seriál)
2016 Gieok (TV seriál)
O mai Geumbi (TV seriál)
2013 Guam Heojoon (TV seriál)
2011 Balhyogajog (TV seriál)
2010 Ajikdo gyeolhonhago shipeun yeoja (TV seriál)
Jaieonteu (TV seriál)
2008 On eeo (TV seriál)
2007 Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
2006 Dolawayo sunaessi (TV seriál)
2002 Keudaereul ahlgobuteo (TV seriál)
2001 Bidanhyangkkotmu (TV seriál)
2000 Seongnan eolgulro dorabora (TV seriál)
1999 Kaiseuteu (TV seriál)
Yujeong (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Eunmilhage widaehage (TV pořad)
2012 고쇼 (TV pořad)