foto

Péter Jankovics

  • nar. 16.11.1978 (41 let)
    Dunaújváros, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A mentor
2017 Képtelenség
L.U.F.I.
Řezník, kurva a jednooký muž
2016 Benzínka
Laci
2015 Sötét Kamra

TV seriály

2019 Jófiúk (TV seriál)
Ukrán eset (E09)
2015 X-company (TV seriál)
Smrtící polibek (S01E03)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Terrorfenyegetettség (S03E05)
2012 Terapie (TV seriál)
Epizoda 28 (S01E28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky