foto

Se-ah Yoon

  • nar. 2.1.1980 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jeongjikhan hubo
2017 Haebing
2014 Madam bbaengduk
2012 Soudný den
2010 Pyeonghaengiron
2007 Goongnyeo
2005 Hyeolui nu

TV seriály

2019 Nal nokyeojuo (TV seriál)
SKY kaeseul (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (8)
2018 Chakhanmannyeojeon (TV seriál)
SKY kaeseul (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2017 Bimileui seob (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
Geunyang saranghaneun sai (TV seriál)
Yeobgijeokin geunyeo (TV seriál)
2015 Eebeueuisalang (TV seriál)
2014 Kkoomkkooneun namja (TV seriál)
2013 Gugaui seo (TV seriál)
2012 Nae sarang nabibuin (TV seriál)
Shinsaui poomgyuk (TV seriál)
2011 Dangshin cham yeobbeuda (TV seriál)
2010 Gajokeui bimil (TV seriál)
2009 Anaega dolawatda (TV seriál)
Sitihol (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
On eeo (TV seriál)
Yeonae kyeolhon (TV seriál)
2006 Eolmana jokillae (TV seriál)
Seumail eogein (TV seriál)
2005 Geu yeoja (TV seriál)
Milenci v Praze (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 THE 프렌즈 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky