foto

Se-ah Yoon

  • nar. 2.1.1980 (39 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Haebing
2014 Madam bbaengduk
2012 Soudný den
2010 Pyeonghaengiron
2007 Goongnyeo
2005 Hyeolui nu

TV seriály

2018 Chakhanmannyeojeon (TV seriál)
2017 Bimileui seob (TV seriál)
Geunyang saranghaneun sai (TV seriál)
Yeobgijeokin geunyeo (TV seriál)
2015 Eebeueuisalang (TV seriál)
2014 Kkoomkkooneun namja (TV seriál)
2013 Gugaui seo (TV seriál)
2012 Nae sarang nabibuin (TV seriál)
Shinsaui poomgyuk (TV seriál)
2011 Dangshin cham yeobbeuda (TV seriál)
2010 Gajokeui bimil (TV seriál)
2009 Anaega dolawatda (TV seriál)
Sitihol (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
On eeo (TV seriál)
Yeonae kyeolhon (TV seriál)
2006 Eolmana jokillae (TV seriál)
Seumail eogein (TV seriál)
2005 Geu yeoja (TV seriál)
Milenci v Praze (TV seriál)

TV pořady

2014 THE 프렌즈 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace