foto

Bruno Thost

  • nar. 23.4.1936
    Erfurt, Thüringen, Německá říše
  • zem. 28.8.2019 (83 let)
    Lahr, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Jurassic Place
2015 Vor. Seit. Schluss!
2012 Trefall (studentský film)
1998 Fröhliche Chaoten (TV film)
1997 Eine fast perfekte Scheidung
1995 Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1993 Tři mušketýři
1988 Doktor Ignác Semmelweis (TV film)
1986 Das zweite Schraube-Fragment
1984 Der Zerrissene (TV film)
Swannova láska
1982 Der grüne Stern (TV film)
Kottan ermittelt - So Long, Kottan (TV film)
1979 Plechový bubínek
The Lady Vanishes
1976 Bomber & Paganini
Rána z milosti
Tatort - Annoncenmord (TV film)
1975 Am Wege
Die Wildente (TV film)
Viel Lärmen um nichts (TV film)
1974 Karl May
Verurteilt 1910 (TV film)
1973 Muschimaus mag's grad heraus
1971 Der Fall Jägerstätter (TV film)
1970 Aus dem Alltag in der DDR - Zweiter Versuch einer Rekonstruktion nach Berichten und Dialogen (TV film)
1965 Die Katze im Sack (TV film)
1960 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)

TV seriály

2018 Dennstein & Schwarz (TV seriál)
Sterben macht Erben (E01)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Klare Entscheidungen (S01E02)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1996 Spiel des Lebens (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Diagnóza vražda (S01E07)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
Le Gorille (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1978 Holocaust (TV seriál)
The Road to Babi Yar (E02)
The Gathering Darkness (E01)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1966 Wenn die Musik nicht wär … (TV seriál)
1963 Fernfahrer (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

1972 In den Schluchten des Balkan (divadelní záznam)
1970 Der Ölprinz (divadelní záznam)
1969 Juno und der Pfau (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Divadelní záznam

1972 In den Schluchten des Balkan (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky