foto

Yong-hyeon Yoon

  • nar. 3.3.1969 (50 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Nemonanwon
2001 Chilinui saebyeok
2000 Ssairen

TV seriály

2018 Hwanghuui pumgyeok (TV seriál)
2017 Dangsini jamdeun (TV seriál)
Pigoin (TV seriál)
2016 Miseseukab 2 (TV seriál)
2015 Miseseukab (TV seriál)
Yeongeumsulsa (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Jeonseolui manyeo (TV seriál)
Riset (TV seriál)
Yoonaui geori (TV seriál)
2013 Donui hwashin (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
Yawang (TV seriál)
2012 Selreorimaen chohanji (TV seriál)
2011 Jjakpae (TV seriál)
2010 Jaieonteu (TV seriál)
Pasta (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
2008 Kokkiri (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
Jumong (TV seriál)
2004 Bok-kyeong naesarang (TV seriál)
Maejik (TV seriál)
Yeongwoongsidae (TV seriál)
2003 Bodigadeu (TV seriál)
Daljungssiui cinderella (TV seriál)
2001 Dongyang geukjang (TV seriál)
Saeumma (TV seriál)
2000 Seongnan eolgulro dorabora (TV seriál)
1999 Uriga jeongmal saranghaesseulkka (TV seriál)
1998 Baekya 3.98 (TV seriál)
1995 Geomi (TV seriál)
Hotel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky