foto

Owain Arthur

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Higher Grounds
2016 White Island
2013 Na hlídce
2012 Willkommen im Krieg (TV film)
2010 Mr. Nice

TV seriály

2021 The Lord of the Rings (TV seriál)
2019 Přiznání (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Hard Sun (TV seriál)
Sun Day (E06)
Not the End of the World (E05)
Can You Hear Him Now? (E04)
další epizody (6)
2015 Temný Wales (TV seriál)
V tichu noci (S02E01)
2014 35 Diwrnod (TV seriál)
Babylon (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 The Palace (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky