foto

Joe Marinelli

  • nar. 21.1.1957 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Cutting Room
Love Made Easy
2004 Bokovka
Zabiji Nixona
2003 Poslední sázka
1995 Dárce neznámý! (TV film)

TV seriály

2019 The Morning Show (TV seriál)
Rozhovor (S01E10)
Osamělý vrchol (S01E08)
Otevřené moře (S01E07)
další epizody (9)
2018 Disjointed (TV seriál)
4/20 Fantasy (S02E01)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Jesseyho holka (S02E20)
2016 Nesvá (TV seriál)
Guilty as Fuck (S01E06)
2014 Legenda (TV seriál)
Tekutý písek (S01E07)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
A Fractured House (S02E06)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Jízda (S01E09)
2011 Záměna (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Síť se stahuje (S08E09)
2010 Famílie (TV seriál)
Perchance to Dream (S01E09)
V jako Victoria (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Vražedná identita (S01E10)
2008 Dr. House (TV seriál)
Splněný sen (S04E14)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Zúčtování (S03E21)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
The Red Mass (S04E04)
Policie New York (TV seriál)
Poručíkův návrat (S09E18)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Život nebo smrt (S05E13)
1999 Dva z Queensu (TV seriál)
Parent Trapped (S02E04)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Policie New York (TV seriál)
A Wrenching Experience (S04E17)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Mann & Machine (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky