foto

Frantz Turner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Garlic & Gunpowder
2015 Teeth and Blood
2013 Dočasný domov
2008 Pravidla hry
2004 Last Letter, The
2001 Knight Club
1998 I Got the Hook Up
1993 Někdo se dívá
1991 Pretty Hattie's Baby
1990 Sluneční hrozba
1989 Nahá lež (TV film)
1985 Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
The Sure Thing
1984 Krotitelé duchů
1983 Happy Endings (TV film)
Když chlap zešílí
Ta druhá (TV film)
Wait Till Your Mother Gets Home! (TV film)

TV seriály

2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Anonymous (S10E12)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Poté (S10E15)
2011 The Exes (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Dopis na rozloučenou (S07E15)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2003 Dva z Queensu (TV seriál)
S'Poor House (S05E17)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Life Sentence (S04E08)
2000 City of Angels (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Parent Trapped (S02E04)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Educating Doug (S01E08)
1997 Timecop (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Columbo (TV seriál)
Podivní spojenci (S10E10)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Dead and Gone (S02E04)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Jacket (S02E03)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1988 Annie McGuire (TV seriál)
Favorite Son (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Asi budu muset změnit plán (S01E21)
1987 A Different World (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
The Next Murder You Hear (S01E04)
1982 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Pop Used to Work Chinatown (S01E03)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace