foto

Paul Perri

  • nar. 6.11.1953 (65 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vice
2009 Hannah Montana
2008 Kmen Andromeda (TV film)
Muka
2005 Chaos
2002 Půlnoční míle
1999 Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
1998 Ruská ruleta
1997 Mrtví muži netančí
1996 Hellraiser: Pekelný jezdec
Maniak
Pohřeb
1995 Bez důkazů
Live Nude Girls
1994 Obchodníci s dětmi (TV film)
1993 Demolition Man
Love, Lies & Lullabies (TV film)
Zoufalá (TV film)
1992 F-16 zabíjí (TV film)
Neviditelný na útěku
Smrtelné probuzení (TV film)
Soukromý případ (TV film)
Those Secrets (TV film)
Vražda bez motivu (TV film)
1991 Love, Lies and Murder (TV film)
1990 Delta Force 2: Kolumbijská spojka
1986 Červený drak
1985 Badge of the Assassin (TV film)
1983 Dočkáme se někdy rána? (TV film)
Hit and Run

TV seriály

2013 Franklin a Bash (TV seriál)
By the Numbers (S03E05)
2011 Luck (TV seriál)
Ace Meets with a Potential Investor (E02)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Reins of a Waterfall (E03)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Nově rozdané karty (S04E14)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Topení na souši (S03E16)
Kráčet po vodě (S03E15)
Médium (TV seriál)
The Whole Truth (S03E08)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Epiphanies (S02E13)
Odložené případy (TV seriál)
Píseň pro dceru (S04E06)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Někdo zvoní (S01E06)
Královská nemocnice (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pomsta (S01E23)
Smallville (TV seriál)
Posedlost (S03E14)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Intersection (S02E17)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
V zajetí ledu (S06E04)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
And It's Surely to Their Credit (S02E05)
JAG (TV seriál)
Rodinná tajemství (S06E09)
Princezna a námořník (S06E06)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Pyramidy na Nilu (S02E14)
1997 Cracker (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Little Jerry (S08E11)
1996 Chameleon (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Ceremonies of Light and Dark (S03E11)
1994 Pohotovost (TV seriál)
V žáru Chicaga (S01E06)
1993 Frasier (TV seriál)
Morální dilema (S01E09)
Policie New York (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Drexell's Class (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace