foto

Dorothy Baca

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1988 Bohyně lásky (TV film)
1984 Breakin': Electric Boogaloo
Nadia (TV film)
1983 Taming of the Shrew, The
1982 Richard II
1952 Othello

TV seriály

1995 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Jablko sváru (S03E22)
Indiánský agent (S03E14)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Dámský večer II (S03E12)
Dámský večer I (S03E11)
Díkůvzdání (S03E10)
další epizody (8)

Dokumentární

1980 Divine Madness (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace