foto

Raymond Guth

  • nar. 29.5.1924 (94 let)
    Oil City, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 The Last Dance (TV film)
1997 Story von Monty Spinnerratz, Die
1995 Last Chance Detectives: Legend of the Desert Bigfoot, The (TV film)
1988 Noční můra v Bittercreeku (TV film)
1984 Gone Are the Dayes (TV film)
1982 Svého druhu hrdina
1981 Callie & Son (TV film)
1979 Cibulové pole
Ebony, Ivory and Jade (TV film)
Seekers, The (TV film)
1976 Cesta ke slávě
Stříbrný blesk
Velký autobus
Volání divočiny (TV film)
1975 Funny Lady
Hearts of the West
1973 The Blue Knight (TV film)
Vládce severní dráhy
1972 Culpepperovi hoši
Mizerná banda
1971 Grissomova banda
1970 Monte Walsh
1969 Pobertové
Tichá dohoda
1967 Hostage, The
Švindlíř
1963 Operation Bikini
1959 The Young Captives
1958 The Bonnie Parker Story
1957 The Unearthly
1956 The Flesh Merchant

TV seriály

1994 Weird Science (TV seriál)
1988 Probe (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1980 Nobody's Perfect (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace