foto

Ian Brock

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2010 Nový začátek (TV film)
2009 Národní Vánoční strom (TV film)
2005 Cyber Seduction: His Secret Life (TV film)
2004 Co provedla Katy (TV film)
2002 Propusťte Brandleyho (TV film)
2001 Sestra Mary to všechno vysvětlí (TV film)
2000 Dear America: A Line in the Sand (TV film)
Skoncujme to do pondělka
1999 Dear America: A Journey to the New World (TV film)
Dear America: A Picture of Freedom (TV film)
Dear America: Dreams in the Golden Country (TV film)
Dear America: So Far From Home (TV film)
Dear America: Standing in the Light (TV film)
Dear America: The Winter of Red Snow (TV film)
1998 Fence, The
1996 Úniková klauzule (TV film)
1994 Společenství ďábla
1993 Mustard Bath
1992 Blown Away
Hra na vraha 4
Liar's Edge (TV film)
1991 Highway 61
Johann's Gift to Christmas (TV film)
Velké sousto
1990 Americký vampír 3

TV seriály

2020 Utopia Falls (TV seriál)
If I Ruled the World (E10)
Worst Behaviour (E09)
The Light (E08)
další epizody (10)
2019 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Za vším hledej mrchu (S05E07)
Může za to déšť (S05E02)
2018 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Přeměna (S04E02)
Princezna bojovnice (S04E01)
2015 Dark Matter (TV seriál)
2014 Bitten (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Výbuch (S02E04)
Sex, lži a video (S02E03)
Být, či nebýt (S02E01)
2013 Orphan Black (TV seriál)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Green Falls (S01E02)
Pilot (S01E01)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
Til Death (S01E06)
Adultescence (S01E05)
The Secret of Now (S01E04)
další epizody (5)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2006 At the Hotel (TV seriál)
Rent-a-Goalie (TV seriál)
Štvanci (TV seriál)
2003 Tarzan (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
2001 Screech Owls (TV seriál)
1998 Animorphs (TV seriál)
1997 Riverdale (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Nancy Drew (TV seriál)
The Hardy Boys (TV seriál)

Dokumentární

2008 Air India 182
1999 Deníky královen: Isabela, klenot Kastilie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky