foto

Anna Bazgerová

  • nar. 4.4.1957 (60 let)
    Olomouc, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Romeo a Julie (divadelní záznam)
2006 Bláto (studentský film)
2004 Čekání na Roberta
2003 Městečko
1979 Případ IV. A (TV film)
1978 Majka (TV film)

TV seriály

2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Dědictví (S03E25)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Dědic (S03E05)
2005 Ulice (TV seriál)
1981 Muzikanti (TV seriál)
1979 Tybys (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace