foto

Bill Martin

  • nar. 8.10.1945
  • zem. 27.1.2016 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Dash a Lilly (TV film)
1989 Malý Nemo: Dobrodružství v Dřímkově
1971 Point, The (TV film)

TV seriály

1994 Veselé obludy (TV seriál)
1987 Želvy Ninja (TV seriál)
1986 Centurions: Power X Treme (TV seriál)
Chuck Norris: Karate Kommandos (TV seriál)
The Real Ghost Busters (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Mumie tatínkem (S01E04)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
Mighty Orbots (TV seriál)
Transformers (TV seriál)
1983 The New Scooby and Scrappy-Doo Show (TV seriál)
1979 Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)

Dokumentární

1997 Hey, Hey, It's the Monkees (TV film)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky