foto

Alex Frnka

  • nar. 16.11.1988 (32 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bad Tutor (TV film)
2017 I'm OK
The Detained
The Stalker Club
2016 Foreign Land
Villisca
2013 4Closed
2010 Unanswered Prayers (TV film)

TV seriály

2018 LA to Vegas (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
You Cruise, You Lose (S06E08)
2015 Stitchers (TV seriál)
Friends in Low Places (S01E02)
Vanity (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Tech, Drugs, and Rock 'n Roll (S02E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt minigolfisty (S10E14)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Zlý Santa (S07E10)
2013 Hathawayovi a duchové (TV seriál)
2012 Joudové (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky