foto

Min-ki Lee

  • nar. 16.1.1985 (35 let)
    Kimhe, provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Lee Min-ki, jihokorejský herec, model a zpěvák, se narodil se 16. ledna 1985. Nejprve začínal v divadelních hrách s jedním hercem a až později přešel k filmovému průmyslu. Nejprve účinkoval v romantických komediích jako DAL-JA'S SPRING nebo I REALLY REALLY LIKE YOU. Dále účinkoval v různých korejských seriálech, které ovšem u diváků moc neuspěly. Svou hereckou reputaci si zlepšil hlavní postavou v akčním filmu QUICK. V roce 2011 zazářil ve filmu SPELLBOUND po boku Ye-jin Son.

Nijura

Herecká filmografie

Filmy

2018 Joseonmyeongtamjeong : heumhyeolgwimaeui bimil
2015 Nae simjangeul sswara
2014 Hwangjereul wihayeo
Monseuteo
2013 Yeonaeui wondo
2011 Ossakhan yeonae
Quick
2009 10 eok
Tsunami
2008 Heoming
Oishimaen
Romaentik aillaendeu
2007 Barampigi joheun nal
2006 Ddukbang jeonseol

TV seriály

2019 Snůška lží (TV seriál)
Mlčící a nemlčící (E16)
Prvotní hřích (E15)
Přeživší (E14)
další epizody (16)
2018 Byuti insaideu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Kimbiseo wae geureolkka (TV seriál)
2017 Ibeon saengeun cheoeumira (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2012 Dakchigo kkotminnam baendeu (TV seriál)
2007 Daljaui bom (TV seriál)
Eolleongttungttang heungsinso (TV seriál)
2006 Jinjja jinjja jyongahae (TV seriál)
2005 Gudseura Geum-suna (TV seriál)
Nonseutob 6 (TV seriál)
Taereung seonsuchon (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Reonning maen (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce