foto

Seon-gyoon Lee

  • nar. 2.3.1975 (45 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 2036 Nyeon mugsilog jigu
Kingmeikeo
2019 Jo Pil-ho: Doutnající hněv
Lakewood Plaza Turbo
Parazit
2018 PMC : deo beongkeo
2017 Daejang Kimchangsoo
Imgeumnimeui sageonsoocheob
Miok
2015 Sungnan byeonhosa
2014 Až na doraz
2013 Haewon, dcera nikoho
Woori sunhee
2012 Bezmocný
Nae anaeui modeun geot
2011 Chaepowang
2010 Jjejjehan romaenseu
Okin film
2009 Cheopcheopsanjung
Eoddeon bangmun
Paju
2008 Noc a den
Romaentik aillaendeu
2007 Uri dongne
2006 Janhoghan chulgeun
Sonnimeun wangida
2005 Sakwa
2004 Al pointeu
Ineogongjoo
2003 Kookhwakkot hyanggi
Syo Syo Syo
2002 Ildan dwieo
Seopeuraijeu

TV seriály

2019 Geomsanaejeon (TV seriál)
2018 Naeui ajeossi (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Anaegae balameul pibnida (TV seriál)
2013 Miseukoria (TV seriál)
2012 Goldeuntaim (TV seriál)
2010 Pasta (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2009 Dalkomhan naui doshi (TV seriál)
Teuripeul (TV seriál)
2007 Keopi peurinseu 1hojeom (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
2006 Domangja Lee Du Yong (TV seriál)
2005 Leobeuhollik (TV seriál)
Taereung seonsuchon (TV seriál)

Dokumentární

2007 Keopi peurinseu 1hojeom special (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 The 26th Annual Screen Actors Guild Awards (TV pořad)
2019 시베리아 선발대 (TV pořad)
2014 Naengjanggoreul butakhae (TV pořad)
Samsi sekki (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce