foto

Eugene

  • nar. 3.3.1981 (39 let)
    Soul, Jižní Korea

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jongikkot
2009 Yoga hakwon
2008 Geu namjaui chaek 198 jjok
Romaentik aillaendeu
2007 Motmallineun kyeolhon

TV seriály

2020 Penteuhauseu (TV seriál)
2015 Butakhaeyo eomma (TV seriál)
2014 Wooriga saranghal soo iteulka (TV seriál)
2013 Baeknyeonui yoosan (TV seriál)
2012 Woolalla booboo (TV seriál)
2011 Hwapyung gongjoo chejungkamryangsa (TV seriál)

Galerie (22)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky