foto

Dong-wook Lee

  • nar. 6.11.1981 (38 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vnitřní krása
2010 Doenjang
2008 Geu namjaui chaek 198 jjok
2007 Choegang romaenseu
2006 Arang

TV seriály

2019 Geomsaekeoreul ibryeokhaseyo : WWW (TV seriál)
Jinsimi dadda (TV seriál)
Taineun jiokida (TV seriál)
2018 Laipeu (TV seriál)
2016 Sseulsseulhago charanhasindoggaebi (TV seriál)
2015 Pungseonggeom (TV seriál)
2014 Aieonmaen (TV seriál)
Hotelking (TV seriál)
Kanggooiyagi (TV seriál)
2013 Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
2012 Nanpokhan romance (TV seriál)
2011 Yeoineui hyanggi (TV seriál)
2009 Pateuneo (TV seriál)
2008 Dalkomhan insaeng (TV seriál)
2005 Hanoi sinbu (TV seriál)
Mai geol (TV seriál)
2004 Bumonim jeonsangseo (TV seriál)
섬마을 선생님 (TV seriál)
2003 Hoejeonmokma (TV seriál)
Sooleh nara (TV seriál)
2002 Ddokbaro salara (TV seriál)
Leobing yu (TV seriál)
렛츠 고! (TV seriál)
2001 Sunjeong (TV seriál)
Ttakjohah (TV seriál)
사랑은 이런거야 (TV seriál)
2000 Hakgyo 3 (TV seriál)
1999 Hakgyo 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 룸메이트 (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2009 Kangsimjang (TV pořad) - mod.