foto

Ji-won Ye

  • nar. 1.2.1973 (48 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Geunyeoeui bimiljeongwon
Inteurodeoksyeon
2019 Gibangdoryeong
2016 Majimak gohae
2014 Vášeň a popel
2013 Goryeonghwagajok
Haewon, dcera nikoho
Woori sunhee
2012 Naega gobaekeul hamyeon
Seolma geuleolliga eobseo
2011 Dalbit gileoolligi
Won Dohndte!!
2010 Ha Ha Ha
2009 Kyeolhoonsik hooe
2008 Dongshini jamdeun saie
Sonyeon, sonnyeoneul mannada
2007 Jugeodo haepi ending
Nunbusin nare
2006 Oldeumiseu daieori
2004 Gwiyeowo
2003 Daehanminguk heonbeob je 1jo
2002 2424
Saenghwalui balgyeon

TV seriály

2020 Dinner Mate (TV seriál)
Do do sol sol la la sol (TV seriál)
2019 Du beoneun eobsda (TV seriál)
Pyeongil ohoo seshiui yeonin (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Byuti insaideu (TV seriál)
Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
Seoreunijiman yeolilgobibnida (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Naeseongjeokin boseu (TV seriál)
2016 Anaegae balameul pibnida (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Peiji teoneo (TV seriál)
Tto ohaeyeong (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
2015 Peurodyusa (TV seriál)
2013 Yeonaejojakdan : shirano (TV seriál)
2012 Matittneun insaeng (TV seriál)
2010 Bolsurok aegyomanjeom (TV seriál)
2009 Telecinema (TV seriál)
2007 Eolleongttungttang heungsinso (TV seriál)
2004 올드미스 다이어리 (TV seriál)
2002 Nappeun yeojadeul (TV seriál)
2000 Kkokji (TV seriál)
줄리엣의 남자 (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Beomineun baro neo (TV pořad)
2011 댄싱 위드 더 스타 (TV pořad)
정글의 법칙 (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky