foto

Ji-gyoo Lim

  • nar. 7.3.1978 (41 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Haru
2013 Wonjun sojoonghan sarang
2012 Bezmocný
Boksoongah namoo
Bom, nun
2011 Aideul...
2010 Hal soo issneun jaga goohara
Yosul
2009 Bada jjogeuro han bbyeom deo
Baekyahaeng
2008 Průšviháři
2007 Eunhahaebang jeonseon
Jeo sujieseo geonjin chita

TV seriály

2019 Akmaga neoui ireumeul bureul ddae (TV seriál)
Geunyeoui sasaenghwal (TV seriál)
Kkotgilman geoleoyo (TV seriál)
Neoui noraereul deulryeojweo (TV seriál)
2018 Dangshinui hawooseuhelpeo (TV seriál)
Radio romaenseu (TV seriál)
2017 Gobaek bubu (TV seriál)
Maentumaen (TV seriál)
Uriga motjaneun iyu (TV seriál)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
Jeulgeoun naui jip (TV seriál)
Pantaseutik (TV seriál)
2015 Eosembeulli (TV seriál)
Neoreul norinda (TV seriál)
2014 Shinui sunmool - 14il (TV seriál)
Wangui eolgool (TV seriál)
2013 Soosanghan gajungboo (TV seriál)
2012 Taekwon, doreul ahshibnikka? (TV seriál)
Yooryung (TV seriál)
2011 Choegoui sarang (TV seriál)
2010 Maeumeul jareuda (TV seriál)
Rolleokoseuteo peulleoseu yeonaebigbaeng (TV seriál)
Yeokjeonui yeowang (TV seriál)
2009 Pateuneo (TV seriál)
2008 Tajja (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky