foto

Jolanta Grusznic

  • nar. 31.3.1955 (64 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Enen
1994 Faustina - apoštol Božího milosrdenství
1988 Soha, sehol, senkinek!

TV seriály

2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
2012 Lekarze (TV seriál)
Nie każdy ma drugą szansę (S01E10)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Geniusz i wicemistrz (E06)
1997 Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky