foto

Jolanta Grusznic

  • nar. 31.3.1955 (66 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Enen
1994 Faustina - apoštol Božího milosrdenství
1990 Über die Grenzen
1988 Soha, sehol, senkinek!
1983 Daň šedivého dne

TV seriály

2020 Nieobecni (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Stalkerka (S22E13)
2017 Na sygnale (TV seriál)
Pieniądze to nie wszystko (S05E06)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
2012 Lekarze (TV seriál)
Nie każdy ma drugą szansę (S01E10)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gwiazdeczka (S05E01)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Narzeczona, cz. 2 (S03E06)
Narzeczona, cz. 1 (S03E05)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Niedokończona rozmowa (S07E40)
Sprawy rodzinne (S07E38)
Wszyscy za jednego (S07E37)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Okularnik (S01E01)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Przejście (S01E22)
Rozbite szczęście (S01E20)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Geniusz i wicemistrz (E06)
1997 Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky