foto

Andrés Sánchez

  • nar. 31.12.1975 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 El Complot Mongol
Solteras
2018 Olimpia
2017 Cuernavaca
Oasis
Snění v cizím jazyce
Účel světí prostředky
2015 Almacenados
Bictor Ugo
Co se mnou uděláš
2014 Mexican gangster
2012 Abolición de la propiedad
Un Mundo Secreto
2009 Crónica de un instante
2006 Eréndira la indomable
Sirenas de fondo
2003 Ligerita

TV seriály

2019 Los Espookys (TV seriál)
El sueno falso (S01E06)
El laboratorio alienigena (S01E05)
El espejo maldito (S01E04)
další epizody (6)
Tijuana (TV seriál)
2018 Diablero (TV seriál)
Falco (TV seriál)
Prcek (TV seriál)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
další epizody (13)
2017 Prcek (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (21)
2008 Terminales (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ayotzinapa, el paso de la tortuga
2016 El Charro de Toluquilla
Zoé: Panoramas
2012 Campo abierto
2008 Últimos héroes de la península, Los

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Zoé: Panoramas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky