foto

Miklós Rázga

  • nar. 2.9.1966 (53 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Csaó, Bambínó! (TV film)
1997 Nemkívánatos viszonyok (TV film)
1994 Pá Drágám (TV film)

TV seriály

2010 Tűzvonalban (TV seriál)
Árnyék a múltból (S04E02)
Requiem két zsaruért (S04E01)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Transzplantáció (S03E19)
Bizalmi állásban (S03E18)
další epizody (20)
1993 Kisváros (TV seriál)
Váratlan vendég (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky