foto

Jin-geun Kim

  • nar. Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Deo eiseu (TV seriál)
2014 Eommaeui seontaeg (TV seriál)
2009 Noksaek macha (TV seriál)
2006 Doksincheonha (TV seriál)
2005 Geurin rojeu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace