foto

Joo-hee Ha

  • nar. 18.9.1982 (38 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Balgwanghaneun hyeondaesa
Bullyanghan gajog
Yeolhyeolhyeongsa
2015 Yeonaeui mat
2003 Cheotsarang sasu gwolgidaehoe

TV seriály

2013 Lubiui banji (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)
Oh maigat sijeun 2 (TV seriál)
2010 Nappeun namja (TV seriál)
2008 Nae insaengeui hwanggeumgi (TV seriál)
물병자리 (TV seriál)
2006 Hwansangeui keopeul (TV seriál)
Sowoolmaeiteu (TV seriál)
2003 Cheonnyeonjiae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky