foto

Walter Kohut

  • nar. 20.11.1927
    Vienna, Rakousko
  • zem. 18.5.1980 (52 let)
    Innsbruck, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Die Undankbare (TV film)
Panische Zeiten
1979 Kassbach - Ein Porträt
Kottan ermittelt - Drohbriefe (TV film)
Pokrevní příbuzní
1978 Die Gläserne Zelle
Tatort - Der Feinkosthändler (TV film)
1977 Příliš vzdálený most
1976 Jednadvacet hodin v Mnichově (TV film)
Vier gegen die Bank (TV film)
1975 Kleine Bank mit schlechten Noten (TV film)
Schließfach 763 (TV film)
1974 Der Scheingemahl (TV film)
Die Antwort kennt nur der Wind
Supermarket
1973 Chodec
Orden de Interpol: sin un momento de tregua
Sieger von Tambo, Der (TV film)
1972 Außenseiter (TV film)
Das Paradies auf der anderen Seite
Tatort - Münchner Kindl (TV film)
Täter auf der Spur - Ohne Kranz und Blumen, Dem (TV film)
1971 Der Fall Eleni Voulgari (TV film)
Ich log die Wahrheit (TV film)
1970 Delegation - Eine utopische Reportage, Die (TV film)
Fall Regine Krause (divadelní záznam)
1969 Der Gefoppte (divadelní záznam)
Der Talisman (TV film)
Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
Die Wette (divadelní záznam)
1968 Celimar (divadelní záznam)
Der Unbesonnene (divadelní záznam)
Söhne, Die (TV film)
Tragödie auf der Jagd (TV film)
1967 Alle unsere Spiele (TV film)
Der Renegat (TV film)
Heißes Pflaster Köln
Inzwischen (TV film)
Kurzer Prozeß (TV film)
Mittsommernacht
Umsonst (TV film)
1966 Das große Geschäft (divadelní záznam)
Destry reitet wieder (TV film)
Drei Tage bis Mitternacht (TV film)
In Frankfurt sind die Nächte heiß
Johannisnacht (TV film)
Volpone oder Der Fuchs (TV film)
1965 3. November 1918
An der schönen blauen Donau (TV film)
Figaro läßt sich scheiden (TV film)
1964 Das vierte Gebot (divadelní záznam)
Gerechtigkeit in Worowogorsk (TV film)
1963 Der Bockerer (TV film)
1962 Alle meine Söhne (TV film)
Frühere Verhältnisse (divadelní záznam)
1961 Das Paradies von Pont L'Eveque (TV film)
Geschichten aus dem Wienerwald
1960 Das Kreuz (TV film)
1958 Hallo Taxi
1949 Vom Mädchen zur Frau

TV seriály

1979 Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV seriál)
1977 Kette, Die (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
Lobster (TV seriál)
1975 Eurogang (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Detektiv Quarles (TV seriál)
Zimmer 13 (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Verräter (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
1961 Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Melodien aus Amerika (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky