foto

Hans Croiset

  • nar. 15.10.1935 (84 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 De held
Een echte Vermeer
2012 Alleen maar nette mensen
Koning van Katoren
Süskind
2010 De overloper (TV film)
Majesteit
2008 Balast
2005 Guernsey
2004 Gebroken rood (TV film)
1996 Advocaat van de Hanen
Off mineur
1994 Wildgroei
1990 Romeo
1984 De witte waan
1982 De stilte rond Christine M.
1981 Het verboden bacchanaal
1979 Osudná chyba
1978 De mantel der liefde
1977 Příliš vzdálený most
1975 Flanagan
1972 De inbreker

TV seriály

2017 Brussel (TV seriál)
2016 De Zaak Menten (TV seriál)
2015 De Affaire (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Parels & zwijnen (TV seriál)
2001 Wilhelmina (TV seriál)
2000 Oh oh Den Haag (TV seriál)
Russen (TV seriál)
1998 Oud geld (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)

Dokumentární

2011 Over Canto

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky