foto

Joel Danell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Min pappa Marianne
2019 Sune žení dědu
2018 Sune vs Sune
Zajatci vesmíru
2015 Tsatsiki, farsan och olivkriget
2014 Annabell v zemi divů

TV seriály

2019 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2017 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky