foto

Ygal Gleim

  • nar. 2.10.1982 (36 let)
    Bochum, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Electric Light - elektrisches Licht in einer kleinen Stadt
2018 Tatort - Meta (TV film)
2016 Tatort - Es lebe der Tod (TV film)
2015 Tatort - Hinter dem Spiegel (TV film)
2012 Auf den zweiten Blick
2011 Der Fall Max Mustermann
2010 London liegt am Nordpol
2008 Das Bonobo-Prinzip
Die schwarze Rose oder Wie Herr Fossenrath versuchte, die Welt nicht zu verändern
2006 6 Tage - 6 Genres
Der Besuch
2005 Dreytalk - Drei Gäste, keine Getränke (studentský film)
Pizza Amore (studentský film)
Výzva
Was heißt hier Oma! (TV film)
Ärgermacher - Der Teaser
2004 Arne Friedman
Kleinruppin Forever
Láska je lék (TV film)
2001 Die Büste (studentský film)
Ein Mann kommt in die Bar (studentský film)
Operation Durante (studentský film)
2000 Stunde des Wolfs (TV film)
Zlatý chlapec (TV film)
1999 Besser als endlos (studentský film)
Todesengel (TV film)
1997 Schwurgericht - Mord für eine Schlagzeile (TV film)
1995 Ein Richter zum Küssen (TV film)
Kinder des Satans (TV film)
Mutter mit 18 (TV film)
Polizeiruf 110 - 1A Landeier (TV film)
1992 Mutter mit 16 (TV film)
Schuld war nur der Bossa Nova (TV film)

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Die großen Schlachten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace