foto

Heechul

  • nar. 10.7.1983 (37 let)
    Ucheon, okres Hoengseong, provincie Kangwon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Naman eobseo goyangi
2018 Jakiniku dragon
2016 Gutbai singgeul
2007 Kkotminam yeonswae tereosageon

TV seriály

2014 Kkothalbae soosadae (TV seriál)
2013 Wangkwoneul sseuryeoneunja, keumugyeruel kyeondyeora - sangsokjadeul (TV seriál)
2010 Naneun junseolida (TV seriál)
2009 Cheonmanbeon saranghae (TV seriál)
2007 Hwangkeum shinbu (TV seriál)
2006 Bulryang gajok (TV seriál)
2005 Banolrim 2 (TV seriál)
Nonseutob 6 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Syupeosyo 4 3D
2012 Aiem
2011 Syoopeosyo 3 3D

Host

TV pořady

2019 스테이지 K (TV pořad)
2018 1% 의 우정 (TV pořad) - mod.
Syupeo TV (TV pořad)
옥탑방의 문제아들 (TV pořad)
인체탐험대 (TV pořad)
2017 Balchikhan donggeo - binbang iteum (TV pořad)
Hasukjip ddaldeul (TV pořad)
내 딸의 남자들:아빠가 보고 있다 (TV pořad) - mod.
냄비받침 (TV pořad) - mod.
마스터 키 (TV pořad)
싱데렐라 (TV pořad) - mod.
이론상 완벽한 남자 (TV pořad) - mod.
인생술집 (TV pořad)
2016 Eunmilhage widaehage (TV pořad) - mod.
Miun uri saekki (TV pořad)
꽃놀이패 (TV pořad)
립스틱 프린스 (TV pořad) - mod.
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad) - mod.
듀엣가요제 (TV pořad)
2014 어송포유 3 (TV pořad)
2012 Sinhwa bangsong (TV pořad)
인간의 조건 (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
시크릿 (TV pořad) - mod.
2010 Paemilliga tteotda 2 (TV pořad) - mod.
2009 Kangsimjang (TV pořad)
유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2007 Radio seuta (TV pořad)
놀라운 대회 스타킹 (TV pořad)
작렬! 정신통일 (TV pořad)
2006 황금어장 (TV pořad)
2004 리얼 로망스 (TV pořad)
2003 비타민 (TV pořad)
1991 인기가요 (TV pořad)