foto

Erik Knudsen

  • nar. 25.3.1988 (30 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Erik Knudsen Kenneth William se narodil 25. března 1988 v Kanadském Torontu. V roce 1999 dostal svou první hereckou roli v seriálu REAL KIDS, REAL ADVENTURES. Objevil se i v několika dalších kanadských seriálech jako THE GUARDIAN nebo MENTAL BLOCK.

První větší role byla v SAW 2 a následovala role Dale Turnera v seriálu JERICHO. V roce 2010 začal polehku pronikal i k filmovému Hollywoodu. Menší roli získal ve filmu SCOTT PILGRIM PROTI ZBYTKU SVĚTA. O rok později byl obsazen do filmů NETVOR a VŘÍSKOT 4. Právě v novém pokračování VŘÍSKOTU dostal velmi výraznou roli.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bon Cop Bad Cop 2
Darker Than Night
Stickman (TV film)
2016 Enfant Terrible
2014 Client Seduction (TV film)
2012 The Barrens
2011 Netvor
Vřískot 4
2010 Scott Pilgrim proti zbytku světa
2009 Mládí v hajzlu
2008 Případ Carrie Ryansová (TV film)
2006 A Lobster Tale
Booky Makes Her Mark (TV film)
Hodnej polda, zlej polda
2005 Saw 2
The Prize Winner of Defiance, Ohio
2003 Full-Court Miracle (TV film)
2001 Dvojí život mého muže (TV film)
Ukradený zázrak (TV film)
Výpadek proudu (TV film)
2000 Na nepřátelské půdě (TV film)
Santa kdo? (TV film)
Tribulation

TV seriály

2017 The Mist (TV seriál)
Show and Tell (E03)
Pilot (E01)
Výkupné (TV seriál)
Regeneration (S01E07)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Útok na Rack (S03E05)
Kůže na prodej (S03E02)
2016 12 opic (TV seriál)
Sto let (S02E03)
2015 Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
The Desperate Hours (S04E05)
Zero Hour (S04E04)
další epizody (6)
2014 Continuum (TV seriál)
Last Minute (S03E13)
The Dying Minutes (S03E12)
3 Minutes to Midnight (S03E11)
další epizody (13)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Guess (S02E11)
další epizody (13)
2012 Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Family Time (S01E09)
Playtime (S01E08)
další epizody (10)
Saving Hope (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 Flashpoint (TV seriál)
The Element of Surprise (S01E03)
2006 Jericho (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Mental Block (TV seriál)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Beginning (S01E22)
2001 Doc (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Home (S01E11)
Reunion (S01E02)
Pilot (S01E01)
1998 Real Kids, Real Adventures (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace