foto

Richard Elfyn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Maria, Regina României
Pan Jones
2018 Apostle
Gwen
2013 A Viking Saga: The Darkest Day
2011 Elitní zabijáci
2008 Abraham's Point
2007 The History of Mr Polly (TV film)
2005 Tma
2003 Y Mabinogi

TV seriály

2017 Keeping Faith (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Koruna (TV seriál)
Matrimonium (S02E07)
Vergangenheit (S02E06)
Lisabon (S02E03)
2015 Temný Wales (TV seriál)
Smrt v horách (S02E02)
2014 35 Diwrnod (TV seriál)
2012 Stella (TV seriál)
2011 Alys (TV seriál)
2006 Young Dracula (TV seriál)
2002 Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
2000 Belonging (TV seriál)
Pohádky z celého světa (TV seriál)
1999 High Hopes (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
Malý bílý koníček (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky