foto

Richard Elfyn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pan Jones
Queen Marie of Romania
2018 Apostle
Gwen
2013 A Viking Saga: The Darkest Day
2011 Elitní zabijáci
2008 Abraham's Point
2007 The History of Mr Polly (TV film)
2005 Tma
2003 Y Mabinogi

TV seriály

2017 Keeping Faith (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Koruna (TV seriál)
Matrimonium (S02E07)
Vergangenheit (S02E06)
Lisabon (S02E03)
2015 Temný Wales (TV seriál)
Smrt v horách (S02E02)
2012 Stella (TV seriál)
2011 Alys (TV seriál)
2006 Young Dracula (TV seriál)
2002 Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
2000 Belonging (TV seriál)
Pohádky z celého světa (TV seriál)
1999 High Hopes (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
Malý bílý koníček (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky