foto

Ioan Hefin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Toll
2018 Apostle
The Lost Viking
2016 Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
2013 A Viking Saga: The Darkest Day
1996 Le match de notre vie (TV film)
1980 Lesní duch

TV seriály

2021 The Pembrokeshire Murders (TV seriál)
2020 Gangs of London (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2019 35 Awr (TV seriál)
Katastrofa (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2018 Hidden (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (4)
2015 Ordinary Lies (TV seriál)
Temný Wales (TV seriál)
Smrt v horách (S02E02)
2014 Cara Fi (TV seriál)
2011 Gwaith/Cartref (TV seriál)
2010 Pen Talar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky