foto

Tom Davis

  • nar. Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The More You Ignore Me
2017 Paddington 2
Sticky
2016 Křížová palba
Nenarozená pomsta
2015 The Bad Education Movie
Traders
2014 The Guvnors
Top Dog

TV seriály

2018 Action Team (TV seriál)
2017 Revolting (TV seriál)
2016 Going Forward (TV seriál)
Stag (TV seriál)
2015 Cockroaches (TV seriál)
Drunk History (TV seriál)
Jekyll a Hyde (TV seriál)
The Calyx (E04)
Murder in Successville (TV seriál)
2014 House of Fools (TV seriál)
Mizerná výchova (TV seriál)
The Prom (S03E06)
2013 Big School (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Common Ground (TV seriál)
Plebs (TV seriál)
Uncle (TV seriál)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
Lemon La Vida Loca (TV seriál)
Midnight Beast, The (TV seriál)
The Last Leg (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Action Team (TV seriál)
2015 Murder in Successville (TV seriál)
2013 Common Ground (TV seriál)
2012 Lemon La Vida Loca (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Comedians Watching Football with Friends (TV pořad)
2018 Judge Romesh (TV pořad)
2016 Insert Name Here (TV pořad)
2014 Virtually Famous (TV pořad)
2012 Very Important People (TV pořad)
2008 Podivná pohotovost (TV pořad)
2007 Would I Lie to You? (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace