foto

Jonas Uddenmyr

  • nar. 31.8.1947 (73 let)
    Töreboda, Skaraborgs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 The Stig-Helmer Story
2007 August (TV film)
2005 Borkmanns punkt
Lovisa och Carl Michael (TV film)
2001 Gustav III:s äktenskap (TV film)
Kvinna med födelsemärke (TV film)
2000 Jönssonligan spelar högt
Pelle Svanslös och den stora skattjakten
1998 Ivar Kreuger (TV film)
1994 Stockholm Marathon
1993 Zima v ráji
1992 Jönssonligan & den svarta diamanten
1991 T. Sventon och fallet Isabella
1990 Hemligheten
1989 Otrokáři (TV film)
Terrorns finger (TV film)
1986 Hlášení o pohřešovaném (TV film)
1984 Två solkiga blondiner

TV seriály

2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2004 Linné och hans apostlar (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Originalen (E06)
Förfalskningen (E05)
Silverkorset (E04)
další epizody (6)
1999 En dag i taget (TV seriál)
Nya tider (TV seriál)
1998 Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)
Pip-Larssons (TV seriál)
S:t Mikael (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vita nätter (S01E03)
1997 Pelle Svanslös (TV seriál)
1996 Silvermannen (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 Uppfinnaren (TV seriál)
1987 Goda grannar (TV seriál)
1986 Prästkappan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky