foto

Seong-eon Lim

  • nar. 15.9.1983 (37 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Melliseu
Miseu poojootgan
2007 Muoi
2006 Sonyeo x sonyeo
2004 Yeogosaeng sijipgagi

TV seriály

2019 Jedné jarní noci (TV seriál)
2015 Soonjunge banhada (TV seriál)
2014 Cheongdamdong seucaendeul (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)
2010 Rolleokoseuteo peulleoseu yeonaebigbaeng (TV seriál)
2008 Sungyeolhan dangsin (TV seriál)
2007 Hayeon keotap (TV seriál)
Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky