foto

Arvin Kananian

  • nar. 7.3.1988 (33 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Triangle of Sadness
2020 Grisen
Krabbad #flerochfler
2019 Bunden
En komikers uppväxt
2018 Aniara
Den blomstertid nu kommer
2017 Deník darebáka
Kärlek & Vilja

TV seriály

2020 Chalífát (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (7)
Cryptid (TV seriál)
2019 Fartblinda (TV seriál)
Elefanterna (E08)
Avsked (E07)
48 timmar (E06)
další epizody (6)
Playa del Sol (TV seriál)
Restaurant (TV seriál)
Framtiden (S03E08)
Nedräkningen (S03E07)
Almarna (S03E06)
2018 Sjukt oklar (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Vražedná konstelace (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (9)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Patchworková rodina (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Vražedná konstelace (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (6)
2015 Mattemorden (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Pokoj 302 (S05E01)

Dokumentární

2019 Neznámý člověk

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky