foto

Niki Gunke Stangertz

  • nar. 30.5.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Heartbreak Hotel

TV seriály

2018 Systrar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
2010 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Žena v dřevěné rakvi (S04E02)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace