foto

Daniel Abreu

  • nar. 6.1.1988 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Clank: Red Mosaic
2016 Clank: Legacy
2013 Maturitní večírek
2010 Cornelis
2009 Muži, kteří nenávidí ženy

TV seriály

2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2016 Jävla klåpare (TV seriál)
2015 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Frieriet (S02E01)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2010 Solsidan (TV seriál)
Åldersnoja (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace