foto

Darrell D'Silva

  • nar. 1963
    Rotherham, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Cash Truck
2020 The Show
2019 Státní tajemství
2015 Postradatelní agenti
2014 Blíže k Měsíci
Bojovníci severu: Sága Vikingů
His Heavy Heart
Montana
Nostalgik
2012 Jimmy's End
2008 Poppy Shakespeare (TV film)
2007 Saddam's Tribe (TV film)
To Be First (TV film)
Very British Sex Scandal, A (TV film)
2006 Poslední dny sopky Krakatoa (TV film)
2004 Lawless (TV film)
Mesiáš 3: Slib (TV film)
2002 Špína Londýna

TV seriály

2020 Van Der Valk (TV seriál)
Death in Amsterdam (E03)
Only in Amsterdam (E02)
Love in Amsterdam (E01)
2018 Informer (TV seriál)
November Has Come (E05)
Ruby Tuesday (E04)
Charlie Don't Surf (E03)
2017 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
Epizoda 5 (S06E05)
2016 Endeavour (TV seriál)
Kořist (S03E03)
Hra o trůny (TV seriál)
Vrata (S06E05)
2015 Otec Brown (TV seriál)
Poslední hráč (S03E05)
2013 Top Boy (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 1 (S02E01)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
The Minor Character (S01E01)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Hledači kostí (TV seriál)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
2003 Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2001 Table 12 (TV seriál)
2000 In Defence (TV seriál)
Královna meče (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
Wokenwell (TV seriál)
1995 Out of the Blue (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2008 Nepotopitelný Titanic (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky