foto

Min-ji Park

  • nar. 22.7.1989 (31 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Yeogokseong
2016 Gyechoonhalmang
Namgwa yeo
2015 Oneul yeonghwa
2008 Majimak seonmul
2007 Doremipasollasido
2006 Peonchi seuteuraikeu
2005 Jeni, Juno
Piteopaeneui gongsik

TV seriály

2019 Pyeongil ohoo seshiui yeonin (TV seriál)
2018 Deorilnampyeon ohdakju (TV seriál)
Miseu ma, boksooui yeoshin (TV seriál)
Naeidneun gangnammiin (TV seriál)
2016 Chijeuindeoteulaeb (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Dasi sijaghae (TV seriál)
2014 Mabeobwi haendeupon (TV seriál)
2013 Namjaga saranghal ddae (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
Gyeolhonui kkomsoo (TV seriál)
2010 Bujaeui tansaeng (TV seriál)
Shineui kwijeu (TV seriál)
2008 Neoneun nae unmyeong (TV seriál)
2007 Choikang! ul eomma (TV seriál)
Mun hee (TV seriál)
2006 Yeoneoui kkum (TV seriál)
2005 Yeolyeodol seumulmahop (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Dongsangimong (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky