foto

Cale Finot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Zamčený pokoj
2016 The Big Chop
2013 Abducted
2012 Hotel Noir
2011 Girl Walks Into a Bar
2010 Elektra Luxx

TV seriály

2019 Jett (TV seriál)
Miljan Bestic (E09)
Dillon (E08)
Rosalie (E07)
další epizody (9)

Dokumentární

2016 Roast Battle

Hudební videoklipy

2013 Duke Dumont feat. A*M*E - Need U (100%) (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Elektra Luxx

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky