foto

Hye-eun Kim

  • nar. 1.3.1973 (47 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Boangwan
Geurae, gajok
Teukbyulshimin
2016 Pandora
2014 Namjaga saranghal ddae
2012 Bumchoiwaui junjaeng : nabbeunnomdeul jeonsungshidae
2005 Cheon gun

TV seriály

2020 Třída z Itaewonu (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (16)
Uahan chingudeul (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2019 Euisayohan (TV seriál)
2018 Ildan ddeugeobge cheongsohara (TV seriál)
Miseuteo syeonsyain (TV seriál)
Namjachingoo (TV seriál)
Son (TV seriál)
2016 Monseuteo (TV seriál)
2015 Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
Di dei (TV seriál)
Jingbirok (TV seriál)
2014 Milhwe (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Naegen neomoo sarangseureowoon geunyeo (TV seriál)
2013 Orora gongjoo (TV seriál)
2012 Haeundae yeonindeul (TV seriál)
Jeokdoeui namja (TV seriál)
2011 Dangshin cham yeobbeuda (TV seriál)
2010 Kim Soo Ro (TV seriál)
2008 Anaewa yeoja (TV seriál)
Taeyanghee yeoja (TV seriál)
2007 Ahyeondong manim (TV seriál)
Nyuhateu (TV seriál)
2004 Kyeolhonhago aipeun yeoja (TV seriál)
1998 Dandanhan nom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky