foto

Yoo-jin Jeong

  • nar. 19.2.1989 (30 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Yooyeoleui umakaelbeom
2017 Iwootjib seuta
2016 Joahaejo

TV seriály

2019 Romaenseuneun byulchaekboorok (TV seriál)
Yulyeongeul jabala! (TV seriál)
2018 Bab jal sajuneun yeppeun nuna (TV seriál)
Seoreunijiman yeolilgobibnida (TV seriál)
2016 Deobeulyu (TV seriál)
Kaerieoleul kkeuneun yeoja (TV seriál)
Murimhaggyo (TV seriál)
2015 Cheoeumiraseo (TV seriál)
Poongmooneuro deuleossso (TV seriál)