foto

Robert Harvey

  • nar. 8.4.1948 (73 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ta druhá
2017 Sandy Wexler
Z lovce kořistí
2015 Nesmrtelný
2014 Dovolená za trest
2013 Machři 2
Sweetwater
2012 Kolumbovo náměstí
Looper
Můj otec je šílenec
The Forger
2011 Bucky Larson: Zrozen být hvězdou
Jack a Jill
2010 Bláznivá svoboda
Hnízdo neřesti
Mery v očekávání
Nemilosrdná pohledávka
Venus & Vegas
2009 Box
Ozbrojení a nebezpeční
Policajt ze sámošky
2008 Domácí mazlíček
Nic než pravda
Pohádky na dobrou noc
2007 Když si Chuck bral Larryho
Křižovatka osudu
V křesle režiséra
Volání o pomoc
2006 (J)elita ze střídačky
A.W.O.L.
Celestinské proroctví
Našli mě naši
Nezvaný host
Pikantní salsa
2005 Prodaná láska
Trestná lavice
2004 American Crime
Breaking the Fifth
Chyťte tu holku
Surviving Eden
Tid til forandring
2003 Policajti na baterky
2002 Krvavá stopa
2001 Amy's Orgasm
Nebezpečná partie
Pretty When You Cry
Super finta
2000 Kandidáti
Nejlepší hra
Pravda o Jane (TV film)
1999 Deterrence
Neviditelné dítě (TV film)
Predators From Beyond Neptune
Tvrdá lekce (TV film)
Téměř dokonalá vražda
1998 Patriot
Pán ringu
Susanin plán
1997 Absolutní moc
Miláčku, zmenšil jsem nás!
Svatba za všechny prachy
1996 Macabre Pair of Shorts
Mr. Wrong
Sny nocí bezesných
1995 Boy Called Hate, A
Live Nude Girls
Night of the Scarecrow
Rumplcimprcampr
The Return of Hunter (TV film)
1994 Démon pomsty II: Krvavá odplata
Nad košem
Roswell (TV film)
Smrt v dohledu
1993 Amityville: Image zla
Dobrou chuť, mami
Podzemní past (TV film)
Vražda nevinných (TV film)
Zabiják
1992 Kouzelník
Kukuřičné děti 2: Poslední oběť
Otec, syn a milenka (TV film)
Space Case
Velký prachy
1991 Ctižádost
Do cizích rukou (TV film)
The End of the Golden Weather
1990 Dnes v noci jsem nebezpečná (TV film)
Mladé pušky II
Vražda mého otce (TV film)
Zelenáč
Zesil to!
1989 Růžový Cadillac
The Freeway Maniac
1988 Freeway
Vražedný šepot (TV film)
1984 Stahující se smyčka

TV seriály

1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1994 Kompromitující situace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky