foto

Brian McGovern

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Daughter's Deception (TV film)
Stripped (TV film)
2018 Stalked by a Reality Star
2016 A Killer Walks Amongst Us
Stalked by My Mother (TV film)
2011 Fixing Pete (TV film)
2010 Meeting Spencer
2008 Úhel pohledu
2006 McBride: Padlý idol (TV film)
1997 Zázračný běžec
1996 True Blue

TV seriály

2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Mraky se vždycky vrátí (S07E13)
2016 The Catch (TV seriál)
Vysněná meta (TV seriál)
2014 Chasing Life (TV seriál)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Přeťat vedví (S08E13)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Glee (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
U Milosrdných (S13E11)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Just Legal (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Live Shot (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace