foto

Pamela Mitchell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fame at a Deadly Cost (TV film)
2019 The Amateurs
2018 Dinner Party
Hele Muppete, kdo tady vraždí?
The Time Capsule (TV film)
2017 Deadly Expose (TV film)
Psycho In-Law
The Sandman
2016 Drinksgiving
2014 Winter Slides

TV seriály

2019 Perfect Harmony (TV seriál)
Any Given Monday (E08)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sick and Evil (S14E14)
2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Dědictví (S02E07)
2017 Chance (TV seriál)
Especially If You Run Away (S02E10)
Tým Škorpion (TV seriál)
Rock Block (S03E21)
Shameless (TV seriál)
Where's My Meth? (S08E02)
2016 Murder in the First (TV seriál)
Follow the Money (S03E05)
2015 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Drinksgiving

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Amateurs

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky