foto

Gordon Hunt

  • nar. 26.4.1929
    Sherman Oaks, California, USA
  • zem. 17.12.2016 (87 let)
    Sherman Oaks, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 (Blooper) Bunny!
Trancers II
1985 Waiting to Act
1984 Zločiny z vášně

TV seriály

1999 Dilbert (TV seriál)
1998 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Paul uklouzne ve vaně (S06E21)
1993 Zbrklík (TV seriál)
1992 Myši z Bílého domu (TV seriál)
The Addams Family (TV seriál)
1989 Na zdraví (TV seriál)
The Two Faces of Norm (S08E05)

Dokumentární

2013 I Know That Voice

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Ladies Man (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Choulostivé tajemství (S07E20)
S nejlepšími úmysly (S07E19)
Krádež (S07E18)
další epizody (5)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Chance Encounter (S01E09)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Zakopaná hádka (S07E08)
Den díkůvzdání (S07E07)
Tiché intermezzo (S07E05)
další epizody (8)
1997 Alright Already (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Pozor na to, co si přeješ (S04E21)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Rozhovor (S06E09)
Nová přítelkyně (S06E08)
O sexu (S06E07)
další epizody (14)
1996 Správná Susan (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Šachy bolí (S03E18)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Prokaž mi službičku (S04E16)
Plodnost (S04E14)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Hudson Street (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Nechápu to (S04E05)
Show Alana Bradyho (S03E16)
1989 Coach (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1959 Hawaiian Eye (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace